Gjilan

Prokuroria dhe Policia po punojnë intensivisht në ndriçimin e vrasjes së të riut gjilanas E.S.

Gjilan, 23 Tetor 2021 – Prokuroria Themelore në Gjilan, njofton opinionin publik se në
bashkëpunim me Policinë e Kosovës, në mënyrë intensive kanë ndërmarrë të gjitha
veprimet hetimore, lidhur me ndriçimin e vrasjes së tani të ndjerit E.S., i cili është privuar
nga jeta më 23 tetor 2020, në Gjilan, nga kryes deri më tani të panjohur.
Për hir të korrektësisë dhe njoftimit sa më të saktë të opinionit publik, ju njoftojmë
se Prokuroria Themelore në Gjilan, në koordinim me Policinë e Kosovës, që nga vrasja e
të ndjerit E.S., e deri më tani janë marrë dhe do të vazhdojnë të merren intensivisht me
hetimin e këtij rasti, deri në identifikimin e personave të dyshuar të mundshëm.

You Might Also Like