ARSIMI

Reflektoni, angazhohuni që sa më parë të fillojë mësimi në shkollën “Rexhep Elmazi”

Afërdita Balaj 

Në mandatet e kaluara, janë renovuar shumë shkolla, por asnjëher nuk është penguar procesi edukativo-arsimor! Ndërsa në këto ditë të bukura vjeshte në shkollën “Rexhep Elmazi” nuk punon askush. Apeloj tek drejtoresha e arsimit që të reflektoj,(të vizitoj) dhe të angazhohet më shumë, që sa më shpejt të përfundohen punimet në këtē shkollë. Me ditë radhazi nuk është parë që po punohet kêtu. Në anën tjetër, vijimi i mësimit në shkollën “Selami Hallaqi” ka sjellur vështirësi të shumta në bartjen e nxënësve, njashtu minutazha e shkurtër është e pa mjaftueshme për realizimin e plan programit mësimor! Shpresoj që ky apel i imi mos të bije në vesh të shurdhër!

You Might Also Like