LAJME

Rikthehet panaxhyri

Gjilan, 25 shtator 2018 – Nën organizimin e Komunës së Gjilanit, Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës dhe Ambasadën e Shqipërisë në Prishtinë, të mërkurën nis Panaxhyri i madh i Gjilanit, i cili do të mbahet me për tri ditë me radhë në qendër të qytetit.

Në këtë Panaxhyr, do të marrin pjesë rreth 120 biznese nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Lugina e Preshevës dhe Mali i Zi.

Panaxhyri ka për qëllim forcimin e marrëdhënieve ndërmjet sipërmarrësve nga rajoni i gjerë si dhe inkurajon konkurrueshmërinë e Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme të cilat konsiderohen si shtytëse e zhvillimit të qëndrueshëm ekonomik.

Në Panaxhyr do të jetë një hapësirë e përbashkët për ekspozimin e materialeve promocionale që u mundëson kompanive të prezantojnë produktet dhe mallrat e tyre, vizitorëve të shumtë që pritet të marrin pjesë.

Dita 1- Panairi do të jetë i hapur prej orës 10:00-17:00

Vendi: Qendra e qytetit,  Gjilan

Data: 26 Shtator ( E Mërkure) 2018

 

08:00 – 10:00               Rregullimi i tezgave

10:00-11:00                 Hapja e panairit, Valle nga ansambli i këngëve dhe valleve “Gjilani”

11:00 – 11:10               Fjala hyrëse nga z. Lutfi Haziri, Kryetari i Komunës së Gjilanit

11:10 – 11:20               Fjale rasti nga z. Fatmir Limaj, zv. Kryeministër

11:20 – 11:30               Fjalimi nga, znj. Arbëreshe Krasniqi, UD Ministre e MTI

11:30 – 11:45               Fjalimi nga z.  Qemal Minxhozi, Ambasador i Shqipërisë në Kosovë

11:45 – 12:45               Vizitë bizneseve nëpër shtande

19:00-20:00                 Mbrëmje muzikore  Grupi “Kromatika”

 

Dita 2-Panairi do të jetë i hapur prej orës 10:00-17:00

Vendi: Qendra e qytetit,  Gjilan

Data: 27 Shtator (e Enjte) 2018

 

10:00                           Panairi i bizneseve vazhdon të jetë i hapur

10:00 -12:00                Hapja zyrtare e “Panairit të Sportit 2018”

Vendi: para Teatrit të Qytetit

15:00 -17:00                Turnir në futboll

Kff “Intelektualet”, Gjilan

Kff “Tirana”, Tiranë

Kff “Tetova”, Maqedoni dhe

Kff “Kosova”, Prishtinë

17:00-17:30                 Ndarja e trofeut “Fadil Vokrri”

Vendi: Stadiumi ndihmës i qytetit, Gjilan

18:00-20:30                 Darkë e përbashkët me mysafirë (nisja me autobus nga sheshi)

Vendi: Qendra e qytetit,  Gjilan

Data: 28 Shtator ( e Premte) 2018

Dita 3

 

10:00-13:00                 Panairi i hapur

15:00                           Mbyllja e panairit

You Might Also Like