Futboll

Uniteti mundi Rininë me rezultat tenisi

 

Gjithkush do të mendonte se ky është një rezultat tenisi, por jo, është rezultati i ndeshjes Uniteti – Rinia, e luajtur këtë të diele në fshatin Sadovinë.

 

Uniteti e ka mundur Rininë me rezultat 6:3 dhe kjo ndeshje ka shënuar mbarimin e gjysme sezonit. E Uniteti, në radhët e veta që gjithnjë i është gjetur klubit pranë, ai është Toni Miftari, i cili gjithnjë është i gatshëm për të njoftuar publikun me zhvillimet në dhe rreth klubit. Gazeta online kryelajmi.com e falënderon përzemërsisht.

 

 

 

KF Uniteti – Rinia  6 : 3

You Might Also Like