Libri

“Vjeshta letrare” nis me promovimin e librit të Izmi Zekës

Në Gjilan edhe sivjet do të mbahet “Vjeshta Letrare 2016”, ngjarje kulturore kjo që organizohet nga Ars Club “Beqir Musliu” dhe që përcillet me aktivitete të shumta letrare.

Siç ka theksuar Sabit Rrustemi, kryetar i Ars Club “Beqir Musliu” ky edicion i “Vjeshta…” do të  nis me një përurim libri.
Në ambientet e Restorant “BUJANA” në Gjilan, këtë të shtunë me fillim në ora që do të përurohet libri publicisitik Izmi Zeka, “Vlerësime dhe opinione”, që është libri i tij i katërt me radhë, i botuar përmes Shtëpisë Botuese “Beqir Musliu” nga ky autor.

You Might Also Like