LAJME

VV ka bërë homazhe te varrezat e dëshmorëve

Lëvizja Vetëvendosje!  Qendra në Gjilan, në mënyrë masovike, ka bërë homazhe te varrezat e dëshmorëve, me rastin e përvjetorit të Betejës së Zhegocit.

Lufta dhe sakrifica e të rënëve të kësaj beteje dhe jo vetëm, është arsye dhe motiv për të mos u ndaluar asnnjëherë së punuari, që vendin tonë ta kemi dhe ta gëzojmë ashtu sic ne të gjithë duam.

You Might Also Like