Gjilan

Alban Hyseni: URIME 7 MARSI – Dita e mësuesit

Pjesë nga fjalimi me rastin e festës së 7 marsit.
“Kjo ditë nuk është vetëm festë dhe ditë e mësuesit, është festë kombëtare, është festë për nxënës e studentë.
Kjo festë nderon dhe respekton kontributin e mësuesve patriot e të shquar shqiptar. Përkushtimi dhe sakrificat e mëdha në zhvillimin e arsimit të kombit janë të pamatshme.”

You Might Also Like