Kamenicë

Atifete Jahjaga viziton Kamenicën

“Kisha kënaqësinë që me kolegë nga kabineti të mirëpresim në Kamenicë ish-Presidenten e Kosovës, znj. Atifete Jahjaga, njëherit edhe themeluesen e organizatës “Fondacioni Jahjaga”, me të cilën bashkëpunojmë tash e sa kohë” ka shkruar Qëndron Kastrati.
“Bashkërisht vizituam hapësirat e Qendrës Rinore, ku të rinjtë tanë shumë shpejt do të kenë mundësinë e zhvillimit të aktiviteteve të tyre. Fuqizimi i grave dhe të rinjëve, është një nga agjendat të cilën do ta shtyjmë gjithmonë përpara” tha ai.

You Might Also Like