KRONIKË E ZEZË

Arrestohet i dyshuari i përfshirë në dy raste për veprën “Grabitje e armatosur”

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Kërkohet paraburgim ndaj dy personave për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar dhe kontrabandë me mallra

 

Gjilan, 12 Tetor 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit nga Gjykata Themelore në Gjilan, ndaj të pandehurve M.A. dhe N.K., të cilët me urdhër të prokurorit gjenden nën masën e ndalimit 48 orësh.

 

Sipas kërkesës, ekziston dyshimi i bazuar se më 05 Tetor 2021, i pandehuri M.A., në cilësinë e personit zyrtar – roje pylli, tek autoriteti pyjor në komunën e Kamenicës, me dashje ka keqpërdorur pozitën zyrtare, në atë mënyrë që ka damkosur rreth 12 kubik drunjë, të llojit pishë, edhe përkundër faktit që kjo sasi e drunjëve ishte kontrabanduar nga Republika e Serbisë, me ç’rast ka legalizuar këtë sasi të drunjëve duke i mundësuar të pandehurit tjetër N.K., që të përfitojë duke e dëmtuar buxhetin e Republikës së Kosovës.

 

Me këto veprime, i pandehuri M.A., dyshohet se ka kryer veprën penale ‘’Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar’’, ndërsa, i pandehuri N.K., dyshohet për veprën penale ‘’Kontrabandimi me mallra’’, të Kodit Penal të Republikës së Kosovës.

 

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Dy të arrestuar në Kamenicë

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Raporti i Prokurorisë Themelore në Gjilan

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Në fshatin Pidiq një burrë u gjet pa shenja jete

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Gjykata e dënon me 25 vite burgim për vrasjen e bashkëshortes

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Ndalohet një person për lëndim të rëndë trupor

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Sulmoi zyrtarin policor dhe iku, më pas arrestohet dhe i gjendet lëndë narkotike

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Caktohet masa e sigurisë ndaj të pandehurit I. Z.

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Rrahu gruan, një muaj paraburgim

Read More...