ARSIMI

DKA në Gjilan, nuk ka vendim për ndërprerje të grevës

Lajmi i fundit i dhënë në mediumet lokale pas takimit, DKA-së me drejtorët e shkollave ka qenë konsulltative për të gjetë një mënyrë për të dala nga situata e krijuar përmes një kordinimi në mes qeverisë MASHT-it dhe SBASHK-ut.

Drejtoria e Arsimit, nuk ka vendim për ndërprerje të grevës, presim zgjidhje mes Qeverisë MASHT dhe SBASHK-ut.

Drejtori i DKA-së ka bërë të ditur nuk ka vendim për ndërprerje të grevës,do të presim zgjidhje nga qeveria.

Kërkojmë me urgjence nga MASHT dhe SBASHK-u që mësimi të fillojë menjëherë që mos të humbin nxënësit .

 

You Might Also Like