Sportet luftarake

Elhami Shabani sërish shkëlqeu

Në kampionatin Evropian për Regjione që u mbajt për herë të parë në Kosovë,  Elhami Shabani (UKI) si çdo herë tjetër ishte pjesë dhe njëri nga shtyllat kryesore të Ekipores së Kosovës ku në fund u renditën si të 3-tit në Evropë në mesin e 22 shteteve qe ishin pjesëmarrës në këtë Kampionat Evropian, Ukit dhe gjithë ekipit i urojmë dhe shpresojmë edhe në shumë medalje të tjera Evropiane dhe Botërore!!

You Might Also Like