Sportet me dorë

Fatlum Hajrizi është kryetrajner i ri i KV Drita

KV Drita Meshkujt po fillon një epokë të re suksesi me ndryshimet e reja në shtabin teknik!
FATLUM HAJRIZI emërohet Kryetranjer i skuadres për të vazhduar të mbajë ritmin dhe nivelin sa më të lartë për ngjyrat kaltër e bardh.
Sot së bashku me Presidentin e klubit Drita, Besnik Veseli emëruam Lumin si tranjer për edicionin e ri garues në Superligen A të volejbollit.
Me kënaqësin më të madhe LUMI pranojë të marrë drejtimin e skuadres ku edhe kalojë shumicen e karrieres si lojtarë e ku dha kontribut të jashtëzakonshëm si në aspekt individual po ashtu edhe kolektiv ku edhe ishte kapiten i padiskutueshëm i ekipes për gjithë këto vite.
Ai është shembulli më i mirë për gjeneratat e reja se si duhet të dashurohet klubi dhe emblema e klubit DRITA.
LUMI është i çertifikuar me Licensat e trajnimit për Tranjer në dy levele.
Levelin 1 dhe Levelin 2 nga Federata e Volejbollit të Kosoves në bashkëpunim me Federaten ndërkombëtare FIVB.
Gjithashtu Lumi ka një CV të pasur ku për shumë vite me radh ishte edhe në Kombëtaren e Kosoves në stafin e tranjerëve te gjeneratat e reja U-18 dhe U-20.
Po ashtu edhe në sportin e Beach Volley tash e disa vite me radhë Lumi është Kampion në shumicen e kategorive ku sukseset nuk kanë munguar në arenën vendore e ndërkombëtare.

You Might Also Like