Sportet luftarake

Fortesa Orana dhe Elhami Shabani, të bronztë

Dy karateistët gjilanas, Fortesa Orana dhe Elhami Shabani, kanë fituar medaljet e bronzta në Kampionatin Evropian të Regjioneve që është mbajtur në Prishtinë në datat 03 dhe 04 qershor të këtij viti. Në këtë garë të madhe ndërkombëtare të karatesë kanë marrë pjesë 22 shtete evropiane, kurse karateistët gjilanas medaljet i kanë fituar në garat ekipore të seniorëve.

 

You Might Also Like