Arti pamor

Fotografia e Magbule Xhemailit garon në “Evropa në regjionin tim”

Një fotografi e shkrepur nga artistja gjilanase Magbule Xhemaili është ranguar në mesin e 100 fotografive më të mira në garën “Evropa në regjionin tim”.

Përzgjedhja e fotografive më të mira do të bëhet nëpërmjet votimit, i cili do të zgjas deri më 10 shtator. Ndryshe fotografia e artistes Magbule Xhemaili gjendet në faqen e parë dhe është e teta në radhitje.

Ju mund të votoni në këtë adresë:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fapps-europa.eu%2FDG-REGIO%2Fphoto-competition%2F2016%2Fpages%2Fgallery.php&h=YAQFMUy8G&__mref=message_bubble

 

You Might Also Like