Sportet me dorë

Fotolajm: Lutfi Haziri, tri gjuajtje, një pikë

Në përurimin e Sallës së Sporteve në Gjimnazin Natyror “Xhavit Ahmeti”, Lutfi Haziri ka sprovuar veten në lojën e basketbollit. Ai ka zhveshur setrën e tij dhe ka marrë rolin e basketbollistit nga gjuajtjet e lira. Nga tri gjuajtje, ai ka realizuar një, atë të tretën, duke theksuar: “E treta, e vërteta”.

You Might Also Like