Gjilan

Haziri: Në prag të Vitit të Ri, një pjesë e madhe e Gjilanit dhe disa fshatra pa energji elektrike

Postim i Kryetarit të degës së LDK-së në Gjilan

Në vend të urimit, një pjesë e madhe e qytetarëve të Gjilanit dhe disa fshatra, prej orës 9:00 nuk kanë energji elektrike, ose vende-vende, vetëm njëfazore. Shtrenjtimi i rrymës përkundër që nuk ka furnizim, është mashtrim i madh dhe jo vetëm: dhoma e shtëpi të frohta e terr ne ditën e fundit të vitit!

You Might Also Like