Gjilan

Haziri thekson se pati ndërhyrje në dosjen e tenderit të Stadiumit të Gjilanit

Deklarata e kryetarit të Degës së LDK-së Lutfi Haziri, lidhur me abuzimet dhe ndërhyrjet në dosjen e tenderit të Stadiumit të Gjilanit
 

Haziri është shprehur se Prokuroria duhet të hetoj, pasi tek zyrja e Prokurimit në Gjilan, janë ndalur kamerat ndërsa ai vend 24 orë në shtatë ditë përcillet vazhdimisht, në mundësi që mos të ndërhyjë askush.

Shkrimi i plotë i shoqëruar me video:

Një mandat pa asnjë ditë pune në Stadiumin e Qytetit për shkak të tentimeve për kurdisje të tenderit.

 
 

You Might Also Like