Futboll

Intelektualët gëzojnë 15 familje skamnore

Intelektualët , qytetarët dhe bizniset e qytetit tonë prapë ju përgjigjen thirrjës tonë për të ndihmuar familjët në nevojë.

Edhe pse gjendja ekonomike në vend është mjaft e dobët , ne arritëm të sigurojmë 15 pako për 15 familje me gjëra elementare ushqimore dhe higjienike.

Intelektualët falenderojnë të gjithë kontribuesit.

 

You Might Also Like