Sportet me dorë

Ja kur dhe ku mund ta shikoni ndeshjen e volejbollit

SUPERLIGA – MESHKUJT, XHIRO VIII.

? KV DRITA ?️ KV PEJA

? 29.11.2020, E DIEL

? 13:00

? SALLA E SPORTEVE “BASHKIM SELISHTA-PETRITI”, GJILAN.

KV Drita luan ndeshjen e radhes në superligen e volejbollit në Gjilan në derbin e javes kundër skuadres Pejane, KV Peja.

*Kjo ndeshje ashtu sikur ndeshjet e tjera do të zhvillohet pa praninë e shikuesve për shkak të masave të Covid-19, por me transmetim Live në facebook.

You Might Also Like