Sportet me dorë

Jakup Shabani, zgjidhet kryetar i KV Drita – femrat

Ja postimi i plotë i KV Drita:
Sot me 15 shkurt KV DRITA mbajti kuvendin zgjedhor ku besimi i plote ju dha presidentin z.Jakup Shabani i cili sa ishte ne krye te Drites kishte shume suksese duke fituar shume trofe dhe duke bere Driten nje ekip evropiane ku per dy vite fal angazhimit dhe deshiresse z. Shabanit DRITA ishte edhe pjese e garave Evropiane pikerishte Challenge Cup 2020 dhe CEV Cup 2021.
Gjithashtu gjate kohes se Shabanit si president ekipi Drites arriti te mbledhe thuajse gjithe kombetaren e Kosoves duke e bere Driten nje ekip te frikshem per kundershtaret.
Pozita e Drejtorit gjthashtu ju besua prap z.Florent Haziri i cili se bashku me President Jakup Shabani ishte pjese e sukseseve te nje pas njishme te Drites.
Ne kuvendin e Drites ishin te pranishem ne rolin e vezhgueseve edhe nga Federata e Volejbollit te Kosoves Presidenti z.Abedin Ibrahimi, sekretari pergjithshem z. Valon Nikqi dhe nga Komisioni per zhvillim pran FVK z. Bahri Gjinovci.
Gjithashtu kuvendi u percoll edhe nga Kuvendi Komunal i Gjilanit ku ne mledhje ishte z. Armend Misimi Zyrtare pran DKRS te Gjilanit.

You Might Also Like