Sportet me dorë

KV Drita do të jetë pjesë e “BVA Cup Women” në Banja Llukë

KV DRITA pjesë e garave Europiane, pikërisht atyre Ballkanike “BVA Cup Women”

✔️ Ekipi jonë këtë vitë do të jet ekipi i vetëm në volejbollin Kosovar për femra që do të përfaqësoj volejbollin Kosovar në garat ndërkombëtare.

📍Garat zhvillohen në qytetin e Banja Llukës në Bosnje dhe Hercegovinë nga data 21-25 shtator 2022.

🏐 Organizimi iu besua ekipin nga Bosnja dhe Hercegovina “UOK Banjaluka Volley”

👏👏👏Në garë përveq Dritës do të jenë pjesëmarrës edhe 6 ekipe tjera nga shtete të ndryshme të Ballkanit.

Në luftë për Kupën Ballkanike “BVA Cup Women” do të jenë edhe:

Organizatori
“OUK Banjaluka Volley” nga Banja Luka e Bosnje dhe Hercegovinës 🇧🇦
Ekipi nga liga më e lartë e Bosnje dhe Hercegovinës i cili vitin e fundit u rendit i 3-ti në tabelën përfundimtare të Ligës në Bosnje dhe Hercegovinë.

“PTT Spor” nga Ankara e Turqisë 🇹🇷
Ekipi nga Superliga Turke i cili vitin e fundit u rendit i 6-ti në tabelën përfundimtare të Superligës Turke.

“AEK Athens” nga Athina e Greqisë 🇬🇷
Ekipi nga Superliga Greke i cili vitin e fundit u rendit i 6-ti në tabelën përfundimtare të Ligës më të lartë Greke.

“CS Dinamo Bucuresti” nga Bukureshti i Rumanisë 🇷🇴
Ekipi nga Superliga Rumune i cili vitin e fundit u rendit i 6-ti në tabelën përfundimtare të Ligës më të lartë Rumune.

“Partizan Beograd” nga Beogradi i Sërbisë
Ekipi i Superligës Sërbe i cili vitin e fundit u rendit i 6-ti në tabelën përfundimtare të Ligës më të lartë Sërbe. 🇷🇸

“OK Rabotnicki Skopje” nga Shkupi i Maqedonisë së Veriut. 🇲🇰
Ekipi i Superligës nga Maqedonija e Veriut i cili vitin e fundit u shpall Kampion i ligës Maqedonase.

✅ Garat Ballkanike “BVA Cup Women” do të luhen me formulën prej 7 (shtatë) ekipeve, ku do të ndahen dy grupe njëri me 4 (katër) ekipe dhe tjetri me 3 (tri).

Banja Luka Volley
PTT SPOR
AEK Women’s Volleyball
CS Dinamo Bucuresti
Ženski odbojkaški klub Partizan
OK Rabotnicki Skopje

You Might Also Like