Futboll

KF Vllaznia humbi një nga themeluesit e saj

 

Feriz Pira, një ndër themeluesit e KF Vllaznia nga Pozharani, ka ndërruar jetë, kurse familjen e të ndjerit dhe të gjithë futbolldashasit pozharanas i ka ngushëlluar KF Vllaznia. Në postimin e tyre thuhet:

 

Me pikëllim të thellë morëm lajmin e ndarjes nga jeta te njërit nga themeluesit dhe Kryetarit të parë te K.F Vllaznia Feriz Pira.
Kryesia e klubit edhe gjithë anëtarët e saj shprehin ngushëllimet me te sinqerta familjes Pira dhe të gjithë futbolldashësve pozheranas dhe gjetiu

 

Me dhembje të thellë K.F Vllaznia Pozheran

You Might Also Like