Viti

Kryesuesi i Kuvendit Naim Pira, u’a uron qytetarëve të komunës së Vitisë, 17 Shkurtin-Ditën e Pavarësisë

Të nderuar qytetarë, kam nderin e veçantë që në emër të Kuvendit Komunal të Vitisë, si dhe në emrin tim personal, që me rastin e 17 shkurtit – dhjet vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, t’ju uroj këtë ditë dhe të ju falënderoj gjithë secilin nga Ju, për sakrificat që keni bërë për çlirimin e vendit tonë./Aziz Zuka

You Might Also Like