Viti

Sadovina e Jerlive i thotë një PO të madhe shtetit të Kosovës !

 

Në vazhdën e tubimeve mobilizuese me strukturat dhe anëtarët e saj sonte Nëndega e AAK-së në Sadovinë të Jerlive, në tubimin mobilizues të strukturave dhe aktivistive të saj, mori një PO tē madhe për Shtetin 100%, në krye me Kryeministrin z. Ramush Haradinaj.
Do theksuar  se rritja e nëndegës së AAK-së, në Sadovinë të Jerlive në momentin e pikërishim e kalon kuotën e rritjes mbi 100%.

Falenderim i veçantë për kryetarin e nëndegës z. Hysni Sylejmanin, pastaj aktivistët: Bajramin, Sabitin, Bislimin, Buronin, Valonin, Erollin, Qahilin, TeFa-n, Albanin, Skenderin, Gēzimin, Vullnetin, Besartin dhe të gjithëve që na besuat!
Falenderim i veçantë të rinjëve të nëndegës së AAK-së.

Sadovina sonte fuqishëm e deklaroi votën PËR RAMUSHIN, PËR 100% SHTET!,thuhet në komunikatën për medie nga AAK dega në Viti.

 

Aziz Zuka

You Might Also Like