KRONIKË E ZEZË

Me thikë i vërsulet djalit dhe bashkëshortes

“Dhunë në familje”

Me 27 shtator 2021, rreth orës 12:00 , Policia e Kosovës në Gjilan, është informuar se I dyshuari M.K.SH kishte pas mosmarrëveshje verbale fillimisht me bashkëshorten F.K.SH e pastaj edhe me djalin e vet .

I dyshuari e kishte marr një thike kuzhine dhe i vërsulet djalit dhe bashkëshortes se vet duke i kanosur, por fatmirësisht askush nuk është lënduar .

Me vendim të prokurores të dyshuarit pas procedurave ligjore i caktohet masa e ndalimit për 48 orë.

Rasti i referohet PTh-së.

You Might Also Like