Futboll

Në Gjilan, nesër do të vendoset gurthemeli i Stadiumit Ndihmës në lagjen “Arbëria”

Në Gjilan, nesër do të vendoset gurthemeli i Stadiumit Ndihmës në lagjen “Arbëria”.

Në këtë ngjarje do të marrë pjesë kryetari i Komunës Lutfi Haziri me bashkëpunëtorë, sikurse edhe ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, znj. Vlora Dumoshi.

Në Gjilan aktualisht gjendet një fushë ndihmëse e cila shfrytëzohet nga skuadrat e këtij qyteti.

Kurse, në stadiumin e qytetit aty ku punimet kanë nisur ndër vite, ato po vazhdojnë me intensitet mjaft të ultë.

You Might Also Like