Gjilan

Në Gjilan zbulohen shtatoret e heronjve Agim Ramadani dhe Mulla Idriz Gjilani

Në sheshin “Agim Ramadani” në Gjilan është zbuluar shtatorja e heroit Agim Ramadani.

Të pranishëm në këtë ceremoni ishte kryetari i Komunës, Lutfi Haziri, dhe shumë qytetarë të Gjilanit.

Pos kësaj sot në qendrën e këtij qyteti u zbulua edhe shtatorja e heroit Mulla Idriz Gjilani.

Ndërsa në ora 12:00 pritet të ketë një akademi përkujtimore në teatrin e qytetit kushtuar jetës dhe veprës së Mulla Idriz Gjilanit dhe Agim Ramadanit.

You Might Also Like