Gjilan

Nënkryetari Hysein dhe kryesuesi Sadiku presin në takim komandantin e Regjimentit të Karabinjerëve MSU, kolonel Ruggiero Capodivento

Gjilan, 29 mars 2023 – Nënkryetari i Komunës së Gjilanit, Kadir Hysein së bashku me kryesuesin e Kuvendit Komunal të Gjilanit, Arianit Sadiku, kanë pritur të mërkurën në takim njoftues komandantin e Regjimentit të Karabinjerëve MSU, kolonel Ruggiero Capodivento.
Nënkryetari Hysein dhe kryesuesi Sadiku kanë falënderuar kolonel Capodivento për vizitën, duke ofruar bashkëpunimin e plotë të Komunës së Gjilanit, në të mirë të sigurisë së përgjithshme për të gjithë qytetarët.
Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe njerëz në këmbë

You Might Also Like