Viti

Përkujtohen dëshmorët Bafti Haxhiu e Sali Zenuni

Në 21 vjetorin e rënies së dëshmorëve të kombit Bafti Haxhiu dhe Sali Zenuni, udhëheqës komunal të Vitisë, përfaqësues të OVL-së së UÇK-së, bashkëluftëtarë të dëshmorëve e familjarë të tyre, kanë bërë sot homazhe dhe kanë vendosur kurora lulesh mbi varret e këtyre dëshmorëve, në varrezat e dëshmorëve në Viti.

You Might Also Like