Viti

Perkujtohet dëshmori i kombit Mejdi Korrani në 19- vjetorin e rënies në Betejën e Koshares

Përfaqësues të instiutucioneve komunale të Vitisë, ata të fshatit të lindjës Pozharanit, si dhe përfaqësues të OVL të UCK-së të Shoqatës së Familjeve të dëshmorve të kësaj komune, me rastin e 19- vjetorit të rënjës së dëshmorit të kombit Mejdi Korrani, kanë bërë sot homazhe te varri I dëshmorit te varrezat e dëshmorëve në Viti, si dhe kanë vendosur kurora lulesh edhe te permendorja e dëshmorit në qender të Pozharanit . Përndryshe dëshmori Mejdi Korrani nga Pozharani , ka rënë heroikisht në Betejën e Koshares më 19 prill , si pjesëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës .Aziz Zuka

You Might Also Like