Libri

Plagë kujtimesh

HESET ZYMBERI

Kudo që jemi

aty na gjejnë fjalët

Nga largësia flasim

me gjuhën e dhimbjeve

E marrim flakë

dhe plagë kujtimesh ! …

You Might Also Like