Gjilan

Pogragja sërish në aksion për pastrimin e fshatit

Edhe një aksion simbolik i pastrimit dhe largimit të gurëve i organizuar nga rinia e fshatit, shoqata “Pogragja” dhe Këshilli i fshatit i cili në këtë aksion u përfaqësua vetëm nga kryetari, pjesa tjetër e kryesisë mungoi. Edhe këtë herë nismëtar ishin Avdili dhe Elhamiu. Punën e bëmë bashkë për ta bërë Poragjen me tre lumenj shembull të fshatit më të pastër e më të bukur të komunës e Kosovës.
Aksioni tjetër do të jetë vendosja e telit mbrojtës i cili do ndalojë rrëshqitjet e gurëve në rrugë.
Faleminderit vullnetarëve !

You Might Also Like