Show Biz

“Radio Star”Feston sot 17- vjetorin e themelimit

“Radio Star “me një staf profesional, u bë medium pjesë e pandashme e shoqërisë. Ajo informoi dëgjuesit, brenda dhe jashtë vendit, shpejt, drejtë dhe saktë, duke i përmbushur obligimet profesionale dhe mbi të gjitha fisnike dhe morale .
Gjilani në  vite të pas luftës, ka pse të krenohet me Radio Star , sepse në çdo hap ishte me qytetarin.
Radio Star gjithmonë ka perkrah informimin e pa anshëm duke i sherbyer te vertetes dhe qytetarit
“Një rrugë me sfida, kënaqësi e ngritje te vazhdueshme
Hynë në një botë të panjohur. Një staf i ri, që fëmijërinë e kaluan me media të okupuara, ia doli të jetë lider i këtij mediumi informativ.
“Përkrahja e dëgjuesve nuk na mungoi kurrë. U rritëm bashkë (ne dhe radio). Rritja dhe zhvillimi jonë nuk mungoj perkrahja nga te gjithe dashamiret ata qe kontribua. Qe Radio Star frukuenca 96.4Mhz te jete Radio Nr 1 ne Gjilan dhe padyshim besnikëria dhe përkrahja e pa rezervë e dëgjuesve të mrekullueshëm”
Ajo u themelua me iniciativën e të ndjerit, Xhavit Salihu qe asnjhere nuk u ndal deri ne arritjen e qellimeve per te qen nje Radio gjithmonë ti sherbej qytetarit per te gjitha problemet qe kishin,te raportoj drejt panshëm dhe pa rezervë.
Sot, në ditëlindjen e 17-të, jem krenar per degjuesit per stafin qe punuam sebashku qe ishin pjesë e Radio Star nga fillimi e gjerë ne ditet e sotme qe nuk mungon asnjeher perkrahja e miqeve tanë
Duke mos harruar asnjeher bashkpuntoret afarist te cilet qendruan besnik per shume vite ne Radio Star duke i falemderuar te gjithë per perkrahjen e vazhdueshme ne rritjen dhe zgjerimin e Radios
Radio Star zgjidhet  si Radio me degjueshmerin me te madhe ne Gjilan duke na  shtyrë qe ende te punojm per degjuesit qe te ju sjellim laramani te programeve ku degjuesi per ne ishte dhe do te mbetet primar i Radios
www.radiostargjilan.com
#17Vite Së Bashku #RadioStar

You Might Also Like