Futboll

Shkolla e Futbollit “Yjet 06” Gjilan pjesë e garave sezonin e ardhshëm

Shkolla e Futbollit “Yjet 06” Gjilan edhe zyrtarisht është pjesë e ciklit garues për sezonin 2024/25.
Me trajnerët e licencuar Premton Muja dhe Fidan Qarolli, kjo shkollë do të jetë pjesë e garave regjionale me tri kategori.
Fatosët, Pionierët dhe Kadetët e kësaj shkolle nga edicioni i radhës do garojnë së bashku me bashkëmoshatarët e tyre në njërën nga ligat më interesante në vend.
Duke ju uruar mirëseardhje, gjithashtu ju urojmë edhe shumë suksese.

You Might Also Like