Futboll

Te Drita Almir Ajzeraj është shpallur lojtari i muajit tetor

ALMIR AJZERAJ është shpallur lojtari i muajit TETOR

Ajzeraj ka marr shumicen e votave të tifozëve tanë dhe është i preferuari i muajit tetor. Faleminderit tifozëve tanë Intelektualëve dhe gjithë futbolldashësve për pjesmarrjen në votim.

You Might Also Like