Gjilan

Vazhdojnë punimet për zgjerimin e rrugës Gjilan – Ferizaj, hyrje-daljeve te qytetit

Janë duke vazhduar punimet në përmbylljen e projektit të zgjerimit të rrugës Gjilan – Ferizaj, që njëkohësisht edhe do të krijojë lehtësira të mëdha në qarkullimin e automjeteve, po i japin Gjilani një pamje ndryshe nga ajo që kishte.

Komuna e Gjilanit është në realizimin e kontratave me miliona euro në asfaltimin e rrugëve dhe projekteve të shumta në investimet kapitale.

Komuna e Gjilanit është duke vazhduar me realizimin e projekteve në infrastrukturë pa e penguar qarkullimin e veturave.

You Might Also Like