Gjilan

VV: Mbi 150 aktivistë e vullnetarë të anëtarësuar në vetëm 4 ditë

Po vazhdojnë diskutimet e kandidatëve për deputetë dhe aktivistëve me qytetarë të shumtë të Gjilanit për të shpalosur alternativën për ndryshim.

Entuziazmi e vullneti qytetar flet për ndryshim, e ndryshimi i vetëm jemi ne.

Lëvizja VETËVENDOSJE! – Qendra Gjilan

You Might Also Like