Futboll

ℝ𝕀𝕂𝕋ℍ𝔼ℍ𝔼𝕋 𝕊𝕌ℙ𝔼ℝ𝕃𝕀𝔾𝔸 𝔼 𝕂𝕆𝕊𝕆𝕍𝔼𝕊, 𝕤𝕥𝕚𝕟𝕠𝕣𝕚 𝕡𝕣𝕒𝕟𝕧𝕖𝕣𝕠𝕣 𝕖𝕕𝕚𝕔𝕚𝕠𝕟𝕚 𝟚𝟘𝟚𝟚-𝟚𝟘𝟚𝟛

ℝ𝕀𝕂𝕋ℍ𝔼ℍ𝔼𝕋 𝕊𝕌ℙ𝔼ℝ𝕃𝕀𝔾𝔸 𝔼 𝕂𝕆𝕊𝕆𝕍𝔼̈𝕊, 𝕤𝕥𝕚𝕟𝕠𝕣𝕚 𝕡𝕣𝕒𝕟𝕧𝕖𝕣𝕠𝕣 𝕖𝕕𝕚𝕔𝕚𝕠𝕟𝕚 𝟚𝟘𝟚𝟚-𝟚𝟘𝟚𝟛

Federata e Futbollit e Kosovës bashkë me sponsorin Albi Mall ka mbajtur eventin e hapjes së stinorit pranveror me të gjitha klubet e Superligës.

Në këtë ceremoni u bë shpërndarja e 20 fanellave të nënshkruara nga lojtarët e ekipeve kosovare për fituesit e lojës shpërblyese, e cila u realizua për disa javë në rrjetet sociale.

Në këtë rast u prezantuan edhe figurat e futbollistëve të Superligës në mesin e tyre edhe ajo e kapitenit tonë, Ardian Limani dhe Almir Ajzeraj.

 

You Might Also Like