LAJME

A keni dalë sot a jo?

Sa për sqarim, informata e sotme ka qenë citim nga mbledhja e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB), në frymën e asaj që të kemi më shumë kujdes për veten dhe sidomos për mërgimtarët, duke ditur kontributin e tyre të jashtëzakonshëm për ne dhe meqë, përveç tjerash, rreziku nga pandemia nuk ka kaluar.

Përndryshe, dilni sa të doni. Natyrisht, duke respektuar masat në fuqi.

Gjilan, 28 korrik 2021
Zyra e Kryetarit

You Might Also Like