OPINION

AKR-ja ka program unik për “Zhvillimin Ekonomik” të vendit

blerti Shkruan: Bleart Gashi
 Aleanca Kosova e Re (AKR), ka një program unik për zhvillimin ekonomik të vendit, program të cilin edhe e kanë kopjuar partitë e tjera, por që ato nuk janë në gjendje ta implementojnë një program të tillë sepse nuk dinë për ekonomi e për implementim.
 Me AKR-në do të përmirësohet mirëqenia sociale e qytetarëve të Kosovës, me të shikuar programin e AKR-së së vitit 2017 e mund të kuptohet lehtë se synimi i programit te AKR-së
është Zhvillimi Ekonomik dhe papunësia.
“Shqiojeni programin origjinal të AKR-së dhe do ta shohin qytetarët që sipas saj, zhvillimi ekonomik mbanë vetëm një emër, e që është AKR.
 Të tjerët vetëm flasin, e AKR-ja punon, dhe qeverisja e AKR-së është dëshmi që kjo parti është e duhura për Kosovën.
Aleanca Kosova e Re e me qeverisje e tregon se është partia më e dinjitetshme, vizionare dhe e guximshme në nivel të Kosovës”
Sipas ne zhvillimi ekonomik dhe punësimi i qytetarëve të Kosovës janë prioritet i këtij subjekti. E për partitë tjera, kanë vetëm shifra  marramendëse e astronomike.
 Bashkimi kombëtar fillon nga ekonomia e ekomomin dijë ta zhvillojë vetem AKR-ja.

You Might Also Like