Futboll

Almir Kryeziu: I dhashë fund bashkëpunimit me Dritën

Postim i Almir Kryeziut

Ju njoftoj qe sot pas dy vitesh te kaluara me FC Drita, i kam dhene fund bashkepunimit me kete klub.

Dua ta falenderoj klubin per bashkepunimin, gjithashtu trajneret dhe stafin e tyre, stafin mjekesor, ekonomet dhe gjithe atyre qe kane dhene kontribut per klubin.
Falenderim te veqante per tifozet “Intelektualet” qe i kane qendruar prane klubit ne cdo kohe.

Klubit i uroj suksese ne arritjen e synimeve te veta.

Me respekt,
Almir Kryeziu

You Might Also Like