Libri

Andërr me shi

Doruntina Hasani

Andërr me shi

E kam dëgju shpirtin tand tu m’thirr

Se shpirti me za qenka

Jom n’al

Me t’mendu

I kam mbyll syt’

Ma mir’ me t’pa

Se zemrën e pata plot’ t’mbushun me ty

N’rrezet e diellit

Disi me ike pa gjurmë

Vrapoj me t’gjet

E ndjej

Që zanit tand t’ambël po i afrohem

Të pathënat e zemrës po flasin

Dhe

E di

Shum’ mir’ e di

Qenja jote pa t’meta

Edhe hanës ia morri dritën

You Might Also Like