Muzikë

ANSAMBLI I KËNGËVE DHE VALLEVE ,,GJILANI” FITUES I VENDIT TË -I- rë NË FESTIVALIN MBARËKOMBËTAR “KAÇANIKU 2018”

 

Ansambli Gjilani fitues i vendit te -I-rë ne festivalin ,,Kaçaniku 2018’’, ne këtë festival është paraqitur me këngë e valle popullore te pagatitura enkas për këtë feste ne Kaçanik ,duke iu falënderuar gjithë pjesëtarët e Ansamblit për angazhimin,sakrificën dhe kontributin e madh qe po japin ne sukseset e Ansamblit GJILANI,në veçanti Maestron Murat Ismajli dhe këshillin artistik te ansamblit për përkujdesjen artistike, me orkestrën profesioniste dhe këngëtaret e mirënjohur gjilanas: Avdi Latifi,Qemajl Musliu,Afrim Haziri,Nazim Gagica,Adnan Leka,Meti Maloku,Nehat Ferati,Suela Ismaili,Eronita Qerimi dhe Rinesa Zairi, Qemajl Musliu për realizimin e kolazhit te valleve. Gjithashtu i urojmë edhe fituesit e tjerë, dhe falënderojmë organizatorin për pritjen dhe realizimin e këtij festivali të mrekullueshëm,sepse këto ngjarje kulturore janë shume te rëndësishme për ruajtjen dhe kultivimin e vlerave tona kombëtare, shkëmbimin e përvojave me artistet e te gjitha trevave tona.

You Might Also Like