Gjilan

Arjeta Rexhepi kryetare e qendrës së Gruas së VV-së në Gjilan

Të nderuara dhe respektuara aktiviste të Lëvizjes VETËVENDOSJE! qendra në Gjilan,
ju jam mirënjohëse për besimin e dhënë.
Vota juaj e dhënë nga ju, më nxori fituese që unë sot e 4 vite me rradhë të udhëheq GVV në Gjilan.
Së bashku me ju do të punojmë në forcimin e kauzës për gratë, të drejtat dhe liritë e saj. Do të jemi kudo dhe gjithandej duke i kontribuar edhe më shumë, shoqërisë, lirisë e demokracisë, si dhe rritjen e organizatës tonë politike në krye me kryetarin Albin Kurtin dhe kryetaren e GVV, Albulena Haxhiu.
Mirënjohëse për angazhimin e secilit në VETËVENDOSJE!

You Might Also Like