Arti pamor

Avni Behluli do të paraqitet me ekspozitë personale në Galerinë e Ministrisë së Kulturës

Skulptori i mirënjohur gjilanas e kosovar Avni Behluli do të hap ekspozitë personale të titulluar “Miti për jetën”. Siç ka theksuar Behluli në këtë ekspozitë ai do të paraqitet ,me 34 punime, vizatime, grafika e instilacion.

Ekspozita do të mbahet në Galerinë e Ministrisë së Kulturës në Prishtinë dhe  hapja do të jetë ketë të ente më 13 shtator 2018  me fillim në ora 19.

You Might Also Like