Show Biz

Bukuroshja kosovare që po shkëlqen në Suedi

Është vetëm 22-vjeçare, me origjinë nga Kosova, por që jeton dhe vepron në Suedi. Megjithatë, ajo kur nuk e ka harruar vendin e të parëve të saj.

Kristjana Duhanaj bukuroshja kosovare nga Klina, e cila jeton në Suedi ka kohë që merret me modelizëm, kurse edhe tashti ajo po mahnit me format e saj trupore dhe bukurinë e saj.duh1

Ajo e kishte përfaqësuar Kosovën si modele ne Turqi në mënyrën më të mirë dhe kishte arritur mjaft sukses ne karrierën e saj si modele.

duh2

Ajo tani në Suedi  merret me ekonomi dhe studion Ekonomi dhe Menagjment dhe ka mjaft sukses edhe në këtë drejtim, dhe po ka sukses mjaftë si ekonomistë dhe po merr pjesë në forume.

duh3

dhe mbledhje ne Suedi e synimi saj është të bëhet ekonomiste e mirë dhe ta përfaqësoj Kosovën në Suedi në mënyrën më të mirë.

duh4

duh5

 

 

You Might Also Like