Show Biz

Edhe një bashkëpunim mes Armend Idrizit, Tarabuka Band dhe Dj Star

Së shpejti Armend Idrizi do të sjellë një bashkëpunim me Tarabuka Band dhe Dj Star. Këtë e ka bërë të ditur vet këngëtari, duke shtuar se ky bashkëpunim vjen në vazhdën e shumë projekteve që ka gjatë kësaj sezone.Kënga është punuar nga Flow Music,dhe ende nuk është bërë e ditur se kur do të lansohet kënga, por që sipas, këngëtarit Armend Idrizi ai do të jetë i gatshëm shumë shpejt.

Kënga së shpejti do të vijë me një videoklip të realizuar.

You Might Also Like