Muzikë

Butrint Rashiti, Enzo Meniq dhe Koki Surle sjellin bashkëpunimin më të ri “Dasëm bajna”

Dyshja sjell bashkëpunimin e tyre të finalizuar me videoklip.

Butrint Rashiti, Enzo Meniq dhe Koki Surle sjellin bashkëpunimin më të ri “Dasëm bajna”.

Këngëtarët e mirënjohur Butrint Rashiti dhe Enzo Meniq, kanë bërë bashkuar forcat rreth këtij bashkëpunimi duke sjellur projektin e parë i cili titullohet “Dasëm bajna” .

Dy këngëtarëy kosovar kanë vendosur që kësaj këngë të ia bashkangjesin edhe videoklipin, të cilin tani është publikuar edhe në kanalin e tyre zyrtarë në Youtube.

Video: 

You Might Also Like