Muzikë

Faton Isufi dhe Florion Thaqi, sjellin projektin e tyre më të ri “Qefe qefe kjo dynja”

Këngetarët Faton Isufi dhe Florion Thaqi dhe grupi muzikor ‘Atalanta’, kanë lansuar këngën e tyre më të re e cila titullohet “Qefe qefe kjo dynja”.

Projektit “Qefe qefe kjo dynja”, titullohet projekti që e kanë sjell dyshja, të cilën e kanë shoqëruar me videoklip dhe mund ta gjeni edhe në Youtube.

Këngën të cilën e ka kënduar dyshja gjilanase, është një këngë e vjetër qytetare, e cila është intepretuar edhe nga shumë artistë të tjerë.

Faton Isufi dhe Florion Thaqi, tani janë dyshja më e kërkuar e momentit në tregun kosovar nëpër organizimet apo eventet e ndryshme./Radio Star/

You Might Also Like