OPINION

Sa po punohet në plotësimin e kritereve të UEFA

Shkruan: Nexhmedin Bunjaku

Read More...

OPINION

Mandatet politike përfundojnë pashmangshëm…!

Shkruan: Arzije Nuhiu, juriste dhe anëtare e kryesisë së degës së PDK-së në Gjilan

Read More...

OPINION

Edhe “Budallenjtë” e dinë mirë që “Politika e kontrollon Prokurorinë”

Read More...

OPINION

Dr. Idriz Ajeti – Njeri SHEKULLOR

Read More...

OPINION

E po, ku jemi, o popull?!

E po, ku jemi, o popull?!

Read More...

OPINION

Pse u ndalua së botuari revista arsimore e padagogjike “Shkëndija”?!

Shkëndija mbeti e vetmja gazetë informative në Kosovë, e cila e përcillte edhe “gjendjen” e arsimit shqip.

Read More...

OPINION

Gazetari rus që shkruante për trimërinë e shqiptarëve

 Trimëria e shqiptarëve është e jashtëzakonshme, e papërshtashme fare me luftërat e sotme. Ata hidhen në sulm të befasishëm, pa i llogaritur pasojat. Por në rast të dështimit ikja e tyre merr po atë karakter të befasishëm dhe të paarsyeshëm.

Read More...

OPINION

KF Bashkimi klub futbolli që frymonte shqip

Shkruan Jakup Berisha, ish-futbollist

Read More...

OPINION

Ismajl Kurteshi u shkruan letër deputetëve

Letër e hapur Deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Read More...

OPINION

Prapa perdes – egërsitë e luftës në Ballkan

 

Shkruan: Dr.phil. Selim Sylejmani

Read More...